SLOTWEEKEND

zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019
12.00 – 18.00 uur
Diverse locaties
Toegang gratis

Advies: kom op de fiets! 
Voor mensen die slecht ter been zijn rijden twee huifkarren tussen de locaties.

 

slotweekend

Het evenement Groeten uit Berkel-Enschot wordt in het weekend van 5 en 6 oktober feestelijk afgesloten met een uitgebreid en zeer gevarieerd programma op tiental locaties door heel Berkel-Enschot. 
Op het programma staan optredens met dans, muziek, theater, zang, hoorspel en andere presentaties. Deze optredens zijn geïnspireerd op de verhalen van inwoners, de historie en bijzondere locaties.

Het programma wordt grotendeels uitgevoerd door regisseurs en cursisten van Factorium Podiumkunsten, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en andere professionele kunstbeoefenaars en amateurs. Uiteraard zijn ook verenigingen en andere partijen uit Berkel-Enschot actief betrokken, waaronder Concordia, Scouting Berkel-Enschot, De Schalm, de familie Wijnen, Dansschool Van Opstal en zanggroep Inbetween.

De locaties waar de voorstellingen plaatsvinden zijn o.a. Ons Koningsoord, berceau Ons Koningsoord, de vroegere stationslocatie, ‘t Zwaantje (pleintje), De Druiventros, De Lange Akker, Corry’s Snuffelpaleis (kringloop), Boerderij Denissen, Arbie’s Beachhouse (zwembad), Burg. Brendersstraat, Oude Toren en Jan Tinbergenlaan.

Op beide dagen vindt vrijwel hetzelfde programma plaats. 
Vanaf half september is hier het complete programma van het slotweekend te downloaden.